logo songteksten.net

Becky G komt naar festival Pal Mundo

AMSTERDAM - Becky G maakt zaterdag 6 juli haar opwachting bij de tweede outdoor editie van het Caribbean & Latin Festival Pal Mundo in het Arenapark Amsterdam. De Amerikaanse zangeres vervangt Wisin & Yandel die aanvankelijk op het affiche stonden, maar niet naar Amsterdam komen vanwege uitstel van hun Europese tournee. Dit meldt de organisatie van Pal Mundo zondag.

De 21-jarige Becky G heeft al twee nummer 1-hits in de Billboard Latin Play Charts op haar naam staan. Ze wist die positie te bereiken met de nummers Mayores en Sin Pijama. Ze toerde met onder anderen Katy Perry, Demi Lovato, Fifth Harmony en Jason Derulo. Verder werkte ze muzikaal samen met onder meer Pitbull, Daddy Yankee, Bad Bunny, Yandel en CNCO.

De carrière van Becky G is niet alleen op het muzikale vlak. Ze is ook als actrice actief en vertolkte rollen in onder andere Power Rangers en A.X.L. en een gastrol in de Emmy Award winnende reeks Empire van Fox TV.

Buiten

Pal Mundo is sinds de start in 2014 in het Silverdome in Zoetermeer uitgegroeid tot het meest vooraanstaande Latin evenement van Europa. Sinds de start in 2014 had Pal Mundo telkens binnen plaatsgevonden, zowel in Zoetermeer als in Rotterdam. Dit jaar wordt het Caribbean & Latin Festival voor de tweede keer buiten gevierd.

Het Caribbean & Latin Festival heeft voor de komende editie onder anderen Bad Bunny, Karol G, Wizzkid en Victor Manuelle als hoofdacts weten vast te leggen, terwijl SFB op de Tropical Stage is te zien. Verder zijn diverse artiesten voor de Caribbean Stage aangetrokken en diverse Braziliaanse DJ’s worden op de Favela Stage verwacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren