logo songteksten.net

Tina Turner praat nog steeds moeilijk over Ike

LOS ANGELES - Tina Turner vindt het nog steeds lastig om over haar ex-man en voormalig muzikaal partner Ike Turner te praten. "Ik word er nog steeds emotioneel van omdat Ike in het begin erg goed voor me was." Dat zegt de 79-jarige zangeres, die de zanger verliet omdat hij haar mishandelde, in een interview met CBS News.

Ike, die van 1962 tot en met 1978 met Tina getrouwd was, werd gewelddadig omdat de zangeres steeds succesvoller werd. "Hij vond het niet leuk dat hij afhankelijk van mij werd. En ik wilde niet met hem ruziën omdat dat altijd resulteerde in een blauw oog, gebroken neus, gescheurde lip of iets aan mijn ribben."

Tina verliet Ike, die in 2007 overleed, en had vervolgens decennia een succesvolle solocarrière. Toch zei de zangeres twaalf jaar geleden het podium voorgoed vaarwel. Fans moeten nu genoegen nemen met oude beelden, want terugkeren doet ze niet. "Ze kunnen de video's kijken. Ik zeg het je, als ik zelf naar de video's kijk sta ik te springen en te bewegen. Geniet ervan, want ik ben er klaar mee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren