logo songteksten.net

'Jersey Shore's Pauly D moet betalen voor naam'

(Novum) - Realityster Pauly D wordt voor de rechter gesleept door de Amerikaanse dj Paulie. Volgens de plaatjesdraaier uit de Amerikaanse staat Connecticut maakt de Jersey Shore-deelnemer onrechtmatig gebruik van de artiestennaam dj Pauly D. Paul Lis treedt op onder de naam dj Paulie en zegt het alleenrecht op die naam te hebben.

Lis treedt al dertig jaar op onder de naam dj Paulie en eist een schadevergoeding. Naar verluidt wil hij dat de zonnebankbruine Pauly D hem vier miljoen betaalt. Dj Paulie zegt dat dj Pauly D in 2003 heeft geprobeerd de rechten op zijn artiestennaam te verkrijgen. Dat zou zijn mislukt omdat Lis de rechten op dj Paulie bezit.

Dj Paulie treedt op bij feesten en partijen en zegt dat de faam van Pauly D, wiens echte naam Paul Delvecchio jr. is, zijn carrière verwoest. Zijn potentiële klanten haken allemaal af. "Ik ben zelfs al met de dood bedreigd", zegt een verdrietige Lis tegen de Amerikaanse kant Hartford Courant. Ook klaagt hij door Pauly D onvindbaar te zijn op Google.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren