logo songteksten.net

Overal bloemen bij bruiloft Kate Moss

(Novum/AP) - Kate Moss laat zich vrijdag voor haar bruiloft omringen door bloemen. Het 37-jarige model trouwt met rocker Jamie Hince, bekend van de band The Kills. Moss draagt bij haar jurk van ontwerper John Galliano een sluier met bloemetjes.

Daarnaast heeft ze een bruidsboeket met madeliefjes en camelias, blijkt uit foto's van het kersverse echtpaar. Moss droeg een crèmewitte jurk met gouden accenten en een kleine sleep.

De bruid arriveerde vrijdag in een zilverkleurige Rolls Royce bij de kerk in het Engelse Gloucestershire. Moss werd bijgestaan door haar vader en 8-jarige dochter Lila Grace, die voor de gelegenheid een bloemenkrans in haar haren droeg. Niet alleen Lila Grace, maar ook de andere bruidsmeisjes droegen een bloemenkrans en korte, witte jurkjes.

Voor de trouwpartij van Moss en Hince is drie dagen uitgetrokken. Twee dorpen zijn de komende dagen van de buitenwereld afgesneden om te voorkomen dat paparazzi foto's weten te schieten van Moss en haar echtgenoot. Het paar heeft de trouwfoto's exclusief beloofd aan de Amerikaanse editie van Vogue.

De trouwjapon die Moss draagt is speciaal voor haar gemaakt door ontwerper John Galliano. Hij raakte eerder dit jaar in opspraak na een antisemitische tirade in Parijs, wat hem zijn baan als hoofdontwerper van Dior kostte. Moss' trouwschoenen zijn van de hand van Christian Louboutin. De bruidegom trouwt in een blauwgrijs pak van Yves Saint Laurent.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren