logo songteksten.net

Heitinga's kozen naam zoon op laatste moment

(Novum) - Johnny Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie waren niet van plan hun zoon Lennox te noemen. Tijdens hun vakantie op Ibiza veranderden de twee van gedachten. "Er kwam een klein mannetje voorbijrennen en dat heette Lennox. Toen hebben we op het laatste moment voor die naam gekozen", vertelt Heitinga aan RTL Boulevard.

De 27-jarige Oranjespeler en zijn vrouw, zus van voetballer Boudewijn Zenden, hadden al andere namen in gedachten. "We hadden twee namen paraat, maar bedachten ons op het laatste moment tijdens onze vakantie."

Lennox kwam vrijdagochtend om 09.45uur ter wereld in Madrid. De voetballer en zijn vrouw kozen bewust voor een bevalling in Spanje. "Daar is ook onze dochter Jezebel geboren en de zorg was er top. Bovendien wilden we toch op vakantie naar Ibiza." De komst van Lennox was al maanden gepland, het kereltje is via een keizersnede geboren. "We wisten dat het op 1 juli zou komen."

Heitinga kan nog even van zijn gezin genieten, hij moet zich op 11 juli weer melden bij Everton FC. Heitinga speelt sinds september 2009 voor de Engelse club. John en Charlotte-Sophie trouwden vorig jaar zomer op Ibiza, hun dochter Jezebel zag in maart 2009 het levenslicht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren