logo songteksten.net

Sylvie wilde tweede huwelijk alleen in Las Vegas

(Novum) - Sylvie van der Vaart wilde haar man Rafael alleen in Las Vegas voor de tweede keer eeuwige trouw beloven. In Nederland was Sylvie nooit nog eens getrouwd, vertelt ze aan haar goede vriendin Yolanthe Sneijder-Cabau. "In Vegas hoort het gewoon."

"We waren eigenlijk helemaal niet van plan opnieuw te trouwen", zegt Sylvie. "Ik zou het ook nergens anders hebben gedaan, maar in Vegas hoort het gewoon." De blondine kreeg al eerder een nieuwe trouwring van haar voetballende echtgenoot. Het origineel, dat Rafael op 10 juni 2005 om haar vinger schoof, werd vorig jaar uit een Duits hotel gestolen.

Sylvie en Rafael kwamen pas een paar maanden geleden op het idee opnieuw te trouwen. "Pas toen we onze vakanties gingen plannen", zegt Sylvie. "Rafael wilde graag naar Vegas. Ik ben niet zo van het gokken, maar hij haalde me over. Raf zei: laten we lekker gek doen en elkaar nog een keer het jawoord geven."

De twee gingen vrijwel zonder voorbereiding naar de Amerikaanse gokstad. "Ik had alleen een trouwjurkje laten maken en heb Rafs smoking in een koffer gegooid. Pas in het hotel hebben we een kapel gekozen." Getrouwd worden door Elvis wilde Sylvie niet. "Dat had gekund, maar ik wilde het toch een beetje serieus."

Desondanks heeft Sylvie veel gelachen tijdens haar vakantie in Las Vegas. "Het was zo grappig", vat de blondine samen. Toch was er ook een traan. "Toen de ambtenaar zei 'in sickness and in health' moet ik wel huilen." Sylvie en Rafael trouwden op 16 juni voor de tweede keer, precies twee jaar eerder maakte de voetbalvrouw bekend dat ze borstkanker had.

Yolanthe's interview met Sylvie is zondagavond te zien in Yolanthe op 3.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren