logo songteksten.net

Rochelle tekende blind voor X Factor-contract

(Novum) - Rochelle Perts had geen flauw idee waarvoor ze tekende, toen ze aan het begin van X Factor een contract onder haar neus geduwd kreeg. De winnares van de talentenshow volgde de overige kandidaten en zette haar handtekening om naar de volgende ronde te kunnen.

"Aan het begin van het programma hebben alle kandidaten een contract getekende. Niemand lette op, we wilden allemaal door naar de volgende ronde", bekent Rochelle zaterdag in NRC Handelsblad.

Toch heeft ze zich niet onwetend aan een wurgcontract verbonden, weet de 19-jarige zangeres. "Achteraf denk ik: geen slechte deal. Qua muzikale inbreng heb ik veel vrijheid en ook met de financiƫn zit het wel goed."

Door haar overwinning is ze nu verbonden aan platenmaatschappij Sony. Volgens Rochelle is het de taak van dat bedrijf om te voorkomen dat ze een eendagsvlieg wordt. Ze wil continu in de schijnwerpers blijven staan. "We moeten kansen grijpen. Niet door uitgebreid de tijd te nemen om liedjes te schrijven, maar door cd's uit te brengen. Doorgaan, doorgaan, doorgaan: dat wordt mijn tactiek."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren