logo songteksten.net

Missy Elliott jarenlang misbruikt door neef

(Novum) - Missy Elliott is als kind jarenlang seksueel misbruikt door haar neef. De rapper was 8 jaar oud toen ze dikwijls apart werd genomen door het toen 16-jarige familielid, meldt muziekblad NME.

"Elke dag wilde hij dat ik naar zijn huis kwam na schooltijd. Het draaide vaak uit op seks, wat voor mij als kind niet te begrijpen was. Maar ik snapte wel dat er iets goed mis was", onthulde Elliott in het Amerikaanse programma Behind The Music. Volgens Elliott verdwijnt de herinnering aan het misbruik nooit meer. "Je herinnert het alsof het gister was", geeft ze toe.

Eliott, bekend van hits als Get Ur Freak On en Work It, moest naast het misbruik ook vaak lijdzaam toekijken hoe haar ouders ruzieden. Het gekibbel ging zelfs zo ver dat Elliotts vader op een dag een pistool trok om zijn vrouw neer te schieten. "Ik schreeuwde toen: papa, dood mama alsjeblieft niet."

De rapper wil binnenkort haar comeback maken. De afgelopen drie jaar moest Elliott het rustig aan doen omdat ze te horen kreeg dat ze de ziekte van Graves, een ongeneeslijke auto-immuumziekte, had. Binnenkort wil Elliott haar comeback maken. Momenteel werkt ze met Timbaland aan een nieuw album. Het is haar eerste werk sinds de cd The Cookbook uit 2005.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren