logo songteksten.net

'Jay-Z en Ashley Cole beginnen eigen restaurant'

(Novum) - Jay-Z en Ashley Cole gaan samen een restaurant beginnen. De zaak van de Amerikaanse rapper en de Britse voetballer moet in Londen komen en gaat vooral werkloze jongeren in dienst nemen, schrijft de Britse Boulevardkrant The Sun.

De twee zijn inmiddels druk bezig met het uitwerken van hun plannen. Ze zouden al een lijst met gewilde topchefs hebben samengesteld en op zoek zijn naar een geschikt pand. De zaak moet een chique restaurant en nachtclub worden dat de naam 40/40 draagt, net als de restaurantketen die Jay-Z al heeft in de Verenigde Staten.

Het restaurant zal niet alleen werkloze jongeren aan een baan helpen, maar ook een gedeelte van de inkomsten schenken aan goede doelen. "Dit is de perfecte manier voor Ashley om zijn imago te verbeteren", zegt een bron. De Chelsea-verdediger zou zijn ex-vrouw Cheryl Cole tijdens hun huwelijk meerdere keren hebben bedrogen.

Het restaurant lijkt op voorhand al een succes te zijn. Verschillende celebs zouden nu al vip-lidmaatschap hebben aangevraagd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren