Mariah Carey had maar vijf grote liefdes

Door ANP, dinsdag 9 juli 2019 16:56, bron: ANP

LAS VEGAS - Zangeres Mariah Carey heeft in haar leven maar vijf échte liefdes gehad. Dat vertelt zij in een openhartig interview in Cosmopolitan.

Zij bekent een voorkeur te hebben voor jongere mannen; op dit moment heeft zij een relatie met haar achtergronddanser Bryan Tanaka. "Ik heb maar vijf liefdes gehad in mijn leven", vertelt Carey. "Het was een gevarieerd rijtje, maar het waren er niet veel. Ik ben daar best trots op, zeker als ik mijzelf vergelijk met andere collega’s in dit vak."

Carey trouwde twee maal in haar leven. In de jaren negentig was zij vijf jaar gehuwd met platenbaas Tommy Mottola. Tussen 2008 en 2016 was zij getrouwd met komiek Nick Cannon, met wie zij een tweeling heeft.

De Amerikaanse zangeres geldt als een van de grootste sterren ter wereld; zij verkocht meer dan 200 miljoen albums en geldt daarmee als een van de bestverkochte artiesten ooit. Zij won onder meer vijf Grammy Awards. Carey stond onlangs nog in de Ziggo Dome; later dit jaar staat een concertreeks in Las Vegas gepland.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren