logo songteksten.net

Ingmar Schrama zegt GTST definitief vaarwel

AMSTERDAM - Ingmar Schrama kruipt niet opnieuw in de huid van Sjors in Goede Tijden, Slechte Tijden. De 33-jarige actrice is inmiddels hersteld van haar burn-out, maar zal haar rol in de soapserie niet oppakken.

"Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik voel me heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Heel veel liefs, Ingmar."

Ingmar kwam samen met EndemolShine tot deze beslissing. "We bedanken Ingmar voor de jaren waarin zij het personage Sjors heeft neergezet. Melissa Drost, die de rol met veel begrip voor de situatie de afgelopen twee seizoenen al overnam, zal de komende periode verder invulling geven aan het personage Sjors", aldus de productiemaatschappij.

Schrama kreeg twee jaar geleden last van de burn-out. Sindsdien speelt Melissa Drost Sjors Langeveld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren