logo songteksten.net

Nick Lachey twijfelde over camera's op bruiloft

(Novum) - Nick Lachey heeft lang moeten tobben over de beslissing camera's toe te staan op zijn tweede huwelijk. Het eerste huwelijk van Lachey met Jessica Simpson leverde een langdurige realityserie op, Newlyweds. De beslissing om op het tweede huwelijk weer camera's toe te staan was niet makkelijk.

"Met mijn ervaring in reality-tv wilde ik dit niet zomaar doen. We hebben er lang en hard over nagedacht", zegt de 37-jarige zanger tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Dit is een heel ander programma. Er is een duidelijk begin en een einde. Als het voorbij is, is het ook klaar."

Newlyweds was van 2002 tot 2005 te zien op televisie. Lachey en zijn aanstaande Vanessa Minnillo willen nadrukkelijk geen langlopende show. "Het is een kans om een groots moment in ons leven te delen met de kijkers. Bovendien hebben we dan een hele mooie trouwvideo."

De datum van het huwelijk, houdt het stel strikt geheim. De Amerikaanse tv-zender TLC heeft de uitzendrechten voor het huwelijk bemachtigd. TLC zendt sinds maandag uit in Nederland, het is nog niet bekend of de ceremonie hier ook te zien is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren