logo songteksten.net

'Ashley Cole en Cheryl trouwen opnieuw'

(Novum) - Ashley Cole gaat opnieuw trouwen met zijn ex Cheryl. Dat beweren ingewijden althans aan de Britse krant Daily Mail. De twee scheidden negen maanden geleden, nadat Ashley de zangeres meerdere malen had bedrogen.

"Ik ga weer met Cheryl trouwen, dat is wat we allebei willen", zou de voetballer aan vrienden hebben verteld. "Ashley heeft zijn vrienden duidelijk laten weten dat hij zijn best gaat doen voor Cheryl", aldus een ingewijde. De twee zouden sinds een paar maanden weer een stel zijn.

"De afgelopen zes maanden hebben ze regelmatig contact gehad. Af en toe werd er gezoend, maar voor Cheryl naar de Verenigde Staten vertrok, werden ze weer echt intiem", beweert de bron. De zangeres was een tijdje in Amerika om te jureren voor X Factor, maar werd onlangs op straat gezet.

De 28-jarige Cheryl vierde afgelopen weekeinde haar verjaardag. Voor het oog van haar vrienden en familie zou de zangeres uitgebreid hebben gezoend met Ashley. De moeder van de zangeres zou niet bepaald te spreken zijn over de hereniging. "Zij is erg aangeslagen door het nieuws."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren