logo songteksten.net

Huwelijk Alfred van den Heuvel is over

AMSTERDAM - Acteur Alfred van den Heuvel is na een huwelijk van 26 jaar gescheiden van zijn vrouw Debby de Jong. "We waren uit elkaar gegroeid en vorig jaar zijn we al tot de conclusie gekomen dat het beter was om te stoppen. Zoiets is natuurlijk altijd pijnlijk, maar we hebben nu allebei de rust gevonden", zegt Alfred in De Telegraaf.

Het echtpaar verhuisde dertien jaar geleden met hun twee kinderen naar het noorden van Spanje, waar ze samen een bed & breakfast runden. Alfred van den Heuvel, bekend van de tv-serie Kinderen geen bezwaar, is nu terug naar Nederland verhuisd.

Alfred staat deze zomer op de Parade en vormt samen met Erik Brey en Haye van der Heijden het gelegenheidstrio De Sandra's. "Wie weet, als dit aanslaat gaan we verder kijken om de samenwerking wellicht te continueren. Daarnaast ben ik gaan schrijven voor een nieuw theaterprogramma."

In december speelt Alfred van den Heuvel de hoofdrol in de musical De nacht van Flipje, een voorstelling die Dick van den Heuvel schreef voor het 50-jarig bestaan van schouwburg De Agnietenhof in Tiel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren