logo songteksten.net

Harry Styles gaat getuigen tegen stalker

LONDEN - Harry Styles gaat voor een rechtbank getuigen tegen een Spaanse 26-jarige man die hem de afgelopen twee maanden zou hebben gestalkt. Volgens de voormalige One Direction-zanger heeft de Spanjaard in de buurt van zijn huis buiten geslapen en stopte hij ongevraagd notities in Harry's brievenbus. De Spanjaard ontkent dit, meldt The Sun.

Harry beweert dat Pablo Tarazaga-Orero (26) hem ook met regelmaat op straat lastigvalt, in de buurt van zijn huis in Londen. De Spanjaard is aangehouden door de politie, dat gebeurde op een Brits vliegveld toen toen hij terugkeerde van een verblijf van twee weken in Spanje.

Maandag werd hij voorgeleid voor de rechter. Hij werd op borgtocht vrijgelaten op voorwaarde dat hij zijn paspoort aan de politie afgaf. In oktober moet de verdachte opnieuw voor de rechter verschijnen. Harry zal dan getuigen achter een scherm, zonder zichtbaar te zijn voor de verdachte.

The Sun sprak onder meer buren van Harry. Een buurman zegt: "Ik zag een man slapen op een bankje aan de overkant van Harry's huis en ook in het park. In april dook hij voor het eerst op. In juni zag ik hem voor het laatst."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren