Kylie Jenner open over jeugd in spotlights

Door ANP, dinsdag 16 juli 2019 16:32, bron: ANP

LOS ANGELES - Haar leven voor de camera's van Keeping Up With The Kardashians is niet altijd makkelijk geweest voor Kylie Jenner. De cosmetica-ondernemer laat in een post op Instagram dinsdag weten dat ze daardoor al jaren last heeft van angststoornissen.

"Mijn leven is niet perfect en wat je hier op social media ziet is alleen de buitenkant", aldus de 21-jarige. "Ik hou heel veel voor mezelf maar wil dat jullie weten dat ik ook maar een mens ben."

Kylie was tien jaar oud toen haar familie onderwerp werd van realityserie Keeping Up With The Kardashians. Ze noemt het "niet normaal" om in de spotlights op te groeien. "Ik ben vrienden kwijtgeraakt en mezelf soms ook. Mijn eerste tattoo was 'sanity', om mezelf er elke dag aan te herinneren m'n hoofd koel te houden." De jonge moeder, die vorig jaar beviel van dochter Stormi, heeft ook na de komst van haar baby last gehad van "de innerlijke ups en downs", zo vertelt ze.

De realityster wil met haar post haar volgers een hart onder de riem steken. "Wees lief voor jezelf, kijk vooruit, laat dingen los. We zijn allemaal in staat geweldige dingen te doen, we zijn het allemaal waard om geliefd te worden, en om ons te uiten. Doe vaker wat je gelukkig maakt en doe het zonder gêne."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren