Eva Longoria 'viert' diversiteit met Dora-film

Door ANP, zondag 21 juli 2019 21:06, views: 15, bron: ANP

MIAMI - Eva Longoria (44) is deze zomer in de bioscoop te zien als de moeder van de jonge avonturier Dora, bekend van de kinderserie op Nickelodeon. Tegen ExtraTV vertelt Eva hoe belangrijk de film Dora and the Lost City of Gold in het huidige politieke klimaat precies is.

"Wat mij het meest aanspreekt aan Amerika en de Verenigde Staten, is dat het een land van immigranten is. Dat is iets om blij mee te zijn, niet droevig. Voor mij is deze film daarom een fantastische representatie van onze cultuur en wie wij zijn", meent Eva. "Met deze film wil ik onze bijdragen - de bijdragen van Latino's - juist meer bejubelen en ervoor applaudisseren. We moeten daarom met deze film een harder geluid maken dan het (politieke) geluid dat nu wordt gemaakt."

Dora and the Lost City of Gold is een live-action remake van de populaire tekenfilmserie over ontdekkingsreiziger Dora, die in de film gespeeld wordt door actrice Isabela Moner. Het meisje leidt in de film een groep tieners door de jungle op zoek naar haar ouders, die worden gespeeld door Michael Peña en Eva Longoria. Benicio del Toro spreekt de stem in van slechterik Zwieber, een vos die erop uit is om Dora het leven zuur te maken en haar waardevolle spullen te pikken.

De film gaat in augustus in première.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren