Peter R. de Vries: verhaal Grives ongeloofwaardig

Door ANP, maandag 22 juli 2019 18:53, views: 12, bron: ANP

ANTWERPEN - Misdaadverslaggever Peter R. de Vries vindt het verhaal van actrice Imanuelle Grives dat zij op Tomorrowland grote hoeveelheden drugs bij zich had ter voorbereiding op een rol "niet geloofwaardig. Er is niets waaruit blijkt dat haar verhaal klopt." Dat zei hij maandag in RTL Boulevard.

De opnames van de misdaadserie Keizersvrouwen, waarin zij een rol speelt, is al achter de rug. "Het is een volwassen vrouw, zij had beter moeten weten", vindt De Vries. Grives werd volgens Vlaamse media aangehouden met 100 xtc-pillen en 20 gram cocaïne.

De actrice blijft in elk geval tot vrijdag vastzitten in het Huis van Bewaring in Antwerpen. "Je hoort veel klachten, over het slechte eten en het feit dat het er erg warm is", aldus de misdaadverslaggever. Grives, bekend van Vechtershart en Wie is de mol?, werd afgelopen weekend aangehouden op het festival in de Belgische plaats Boom.

Haar Nederlandse woordvoerder laat weten geen commentaar op de zaak te geven. Haar advocaat meldt De Gazet dat er sprake zou zijn van een "zeer fout gelopen experiment".
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren