Fraser plaste over levensgevaarlijke slang

Door ANP, dinsdag 23 juli 2019 08:36, views: 10, bron: ANP

LOS ANGELES - Als je moet, dan moet je en dan maakt het niet uit waar je bent. Tijdens de opnames van de film The Mummy uit 1999 moest Brendan Fraser nodig, maar de acteur realiseerde zich echter niet meteen dat hij zijn behoefte boven een levensgevaarlijke slang deed.

De opnames van de film vonden plaats in Marokko, een land met een wijde diversiteit aan wilde (en gevaarlijke) dieren. In een memo op de set werd dan ook gewaarschuwd voor een bepaald type slang. "Volgens mij had-ie gele stippen", herinnert Brendan zich in Entertainment Weekly. "Ze zeiden 'als je deze slang ziet, ga er dan niet op af. Loop of ren weg. Want als-ie je bijt, kunnen ze je ledematen amputeren...' Dus ik stond op een gegeven moment van een rots te pissen en ik kijk omlaag en zie zo'n slang met gele stippen. Ik dacht 'f*ck! en ik rende meteen weg."

Marokko was volgens de acteur bovendien niet alleen rijk aan slangen, maar ook aan bijzonder grote insecten. "Er liepen daar insecten rond die eruit zagen als gepantserde voertuigen. De locals vonden het grappig om zo'n beest in een leeg waterflesje te stoppen en mij ermee bang te maken."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren