logo songteksten.net

Tori Spelling moet BH90210-contract afgeven

LOS ANGELES - De Amerikaanse bank City National heeft inzage geëist in het contact dat Tori Spelling sloot voor haar werk aan BH90210. De bank heeft bijna 220.000 dollar tegoed van Tori en haar echtgenoot Dean McDermott.

De partijen kwamen eerder tot een overeenkomst waarin Tori heeft toegezegd de details van haar financiën te overleggen met de bank, op voorwaarde van geheimhouding. De bank eiste daarom inzage in het contract. Volgens The Blast heeft de actrice dat verzoek ingewilligd.

Tori is samen met oud-collega's Shannen Doherty, Jason Priestley, Brian Austin Green, Jennie Garth, Ian Ziering en Gabrielle Carteris te zien in BH90210, de revival van jaren 90-hitshow Beverly Hills, 90210. Daarin spelen ze fictieve versies van zichzelf, die werken aan een reboot van de show.

Tori en Dean kampen al langer met financiële problemen. Naast de schuld bij de bank, eist een creditcardmaatschappij ook nog zo'n 80.000 dollar van ze en zijn ze de Amerikaanse belastingdienst nog een kleine 300.000 dollar schuldig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren