logo songteksten.net

Patty Brard wil curator van kant maken

(Novum) - Patty Brard heeft ten tijde van haar faillissement zo'n hekel gekregen aan haar curator dat ze hem nu het liefst zou willen neerschieten. De 56-jarige presentatrice en zangeres was zo bang voor hem dat ze er ziek van werd.

"Nu denk ik: als die gozer nog een keer bij mij voor de deur staat, schiet ik hem van de stoep af. Echt, zo de Amstel in", vertelt Brard aan Nieuwe Revu, ondanks dat ze nog regelmatig mensen tegenkomt die nog geld van haar krijgen. "En dat terwijl ik toen trilde als een rietje van angst voor hem. Hij kon me laten kotsen van de zenuwen."

Brard voelde zich door de curator zo ellendig dat ze regelmatig bij een psychiater langs moest. "Mijn psychiater heeft hem weleens gebeld of hij zich wel lekker voelde, die onmenselijk lamlul", zegt Brard.

Door in therapie te gaan ontdekte ze wel dat ze beter niet helemaal hysterisch, snikkend en huilend bij haar psychiater moest aanbellen. "Ik heb er ontzettend veel van geleerd. Niet onder het dekbed gaan liggen snotteren, maar je ergens toe zetten, dat is de manier."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren