logo songteksten.net

Bert Kuizenga 'zo trots als wat' op dj dochter

AMSTERDAM - In huize Kuizenga is Bert tegenwoordig niet meer de grootste ster. De dochter van de oud-presentator, Roosje, timmert flink aan de weg als dj Mia More. "Ik ben zo trots als wat", zegt Bert in De Telegraaf.

"Trots ben ik overigens op al mijn vier kinderen. Zij doen het ieder goed op hun eigen gebied." Dochter Roosje (31) is de enige van de vier die "net als ik de drang heeft om óp het podium te staan". "Mijn vrouw Astrid en ik zeiden vroeger al: die gaat later de schijnwerpers opzoeken."

Bert maakt zich alleen druk over hoe Roosje na haar nachtelijke optredens veilig thuiskomt. "Van mij mag ze niet alleen rijden, er moet iemand mee. Daar heb ik natuurlijk geen bal meer over te zeggen. Je moet je kinderen op een gegeven moment ook vrij laten, maar zelf heb ik vroeger ook veel 's nachts gereden na een klus of presentatie. Je hebt misschien een drankje op, je bent moe... Dan moet je goed opletten. De dingen goed regelen voor jezelf."

Iets kúnnen

De tijd dat Bert Roosje naar haar optredens reed, is voorbij. "De laatste tijd is ze zo professioneel bezig, dat ze vaak een chauffeur krijgt. Dat is een zorg minder. Ik ga met mijn vrouw nog weleens naar haar kijken, maar niet meer zo veel als vroeger. Laatst waren we bij een optreden in de RAI, dat is bij ons om de hoek, maar wij gaan niet naar Limburg."

Roosje heeft ook ervaring als model. "Ook een kunst op zich", zegt Bert, "maar hier moet je echt iets voor kúnnen. Dat spreekt mij meer aan. Vroeger dacht ik dat je als dj alleen maar plaatjes moest draaien, maar er komt zoveel meer bij kijken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren