logo songteksten.net

Bløf -zanger Paskal Jakobsen voor tweede keer vader

(Novum) - Paskal Jakobsen is dinsdagmiddag voor de tweede keer vader geworden. De vrouw van de Bløf-frontman zette wederom een gezonde zoon op de wereld, laat het management van de band woensdag weten.

Paskal en Doortje hebben hun tweede zoon Mats genoemd. Hun eerste telg Sem kwam januari vorig jaar ter wereld. "We zijn ontzettend gelukkig en in de wolken", reageert Jakobsen op de komst van Mats.

Doortje beviel thuis, omdat het ziekenhuis in Goes niet meer werd gehaald. "Het begon ineens met een weeënstorm, zoals ze dat noemen", vertelde Paskal woensdagavond in RTL Boulevard. "Dat maakte die twee uur dat het geduurd heeft heel zwaar voor mijn vrouw, maar het was ook heel snel voorbij."

Eerder op de dag plaatste hij al op Twitter de eerste foto's van zijn nieuwe zoon. "Eerste foto's van Mats. Door en ik zijn erg trots. Knap ventje...lijkt op zijn vader", twitterde Paskal met een knipoog.

De 37-jarige zanger doet het de komende tijd iets rustiger aan nu hij vader van twee kinderen is. "Ik weet dat het heel prettig is als je tijd hebt als die kleine geboren wordt", vertelde Jakobsen eerder aan Novum Nieuws. "Toen Sem net was geboren, zat ik meteen met veertig shows en veel andere zaken, dus dat was heel erg druk."

Jakobsen, die al wist dat hij weer een zoon zou krijgen, heeft dit keer twee maanden vrij genomen. "Ik ben erg trots op Doortje die het tijdens de bevalling weer zo goed gedaan heeft", gaat de dolblije vader verder. "En onze zoon Sem is natuurlijk apetrots dat ie een broertje heeft."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren