'Tweede seizoen voor Thank you for the music'

Door ANP, zondag 28 juli 2019 11:25, bron: ANP

HILVERSUM - De spelshow Thank you for the music van SBS6 krijgt een tweede seizoen. Dat laat presentatrice Kim-Lian van der Meij zaterdagavond weten op Instagram. "En leuk NIEUWS!!!!! WE WILL BE BACK!"

In Thank you for the music nemen drie teams het onder leiding van teamcaptains Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol het tegen elkaar op. Daarbij krijgen de captains iedere week gezelschap van een andere BN'er.

De teamcaptains spelen met de BN'ers in duo's muziekspellen. Als een duo een muziekspel wint, kiezen de twee iemand uit het publiek van wie ze hopen dat die goed kan zingen. Een computer meet hun timing, de zuivere noten en alle valse noten en zet deze om in positieve en negatieve punten.

Kijkcijfers

"Zo ontzettend tof dat jullie 8 weken lang dit feestje met ons hebben meebeleefd op de zaterdagavond", schrijft Kim-Lian. "Het was al een feest om dit mogen maken, maar dat het ook een succes zou worden... dat kun je dan alleen maar hopen."

De eerste aflevering van het programma werd bekeken door 582.000 kijkers. De laatste uitzending, afgelopen zaterdagavond, was goed voor 472.000 kijkers.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren