Meghan brein achter kledinglijn voor werkende vrouw

Door ANP, donderdag 1 augustus 2019 09:59, bron: ANP

Meghan, hertogin van Sussex, heeft niet stilgezeten tijdens haar zwangerschap. De vrouw van prins Harry werkte niet alleen aan het septembernummer van de Britse Vogue, maar bedacht ook nog een speciale kledinglijn voor werkende vrouwen. Dat deed ze voor de liefdadigheidsorganisatie Smart Works, waarvan Meghan sinds januari beschermvrouwe is.

Tijdens verschillende bezoeken aan Smart Works zag Meghan dat de kleding die daar gratis wordt aangeboden aan solliciterende vrouwen niet altijd "passend" is. Dat valt te lezen op het Instagramaccount van Harry en Meghan, waar uitleg wordt gegeven over de kledinglijn. Aan het bericht is een aantal tot nu toe onbekende foto's van een hoogzwangere Meghan gekoppeld.

Om geschiktere werkkleding in de rekken van Smart Works te krijgen, bedacht Meghan een samenwerking met een aantal bevriende ontwerpers en kledingwinkels. Van elk item dat vanaf september wordt verkocht, gaat eenzelfde item naar Smart Works. De stichting is heel blij met het werk van Meghan, blijkt uit een reactie op Instagram. "We floreren onder het beschermheerschap van de hertogin en kijken vol enthousiasme uit naar de plannen van dit najaar."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren