logo songteksten.net

The Hills-ster Heidi neemt tweede kind wanneer het MTV uitkomt

Heidi Montag vindt haar baan bij de MTV-realityshow The Hills ontzettend belangrijk. De realityster houdt dan ook rekening met haar werkgever bij het plannen van gezinsuitbreiding, vertelt ze aan de New York Post.

"Ik heb MTV gevraagd wanneer het beste moment zou zijn om zwanger te worden en ze zeiden dat dat rond januari is", zegt Heidi, die samen met Hills-collega Spencer Pratt al een 1-jarige zoon heeft. Begin volgend jaar komt de 32-jarige Heidi gelukkig goed uit. "Dat is wanneer ik zelf ook al wilde beginnen, dus het is perfect omdat we dan niet aan het filmen zijn."

De blondine is op dit moment te zien in het eerste seizoen van de reboot van The Hills, waarvan een tweede reeks vorige week werd aangekondigd. Ook in de originele serie, die van 2006 tot en met 2010 werd uitgezonden, liet Heidi zich volgen door de camera's.

Dat Heidi graag voor MTV zou willen blijven werken, is niet zo vreemd. De miljoenen dollars die zij en haar echtgenoot Spencer aan de originele serie verdienden, gaven ze in de jaren erna allemaal uit. Eerder vertelde het koppel behoorlijk krap bij kas te zitten en daarom blij te zijn mee te doen aan The Hills: New Beginnings.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren