logo songteksten.net

Kritiek op Jessica Simpson na verven haar 7-jarige dochter

Jessica Simpson heeft de 'moedermaffia' over zich heen gekregen nadat ze het haar liet verven van haar 7-jarige dochter Maxwell. De 39-jarige zangeres deelde foto's van de verfbeurt op Instagram en kreeg vervolgens bakken kritiek over zich heen.

Maxwell wilde graag paarse punten in haar haar, net zoals het personage Mal uit de Disney-film Descendants. Op Instagram deelde Jessica een kiekje van het eindresultaat, tot groot ongenoegen van vele volgers. "Waarom verpest je haar haar al op zulke jonge leeftijd", vroeg iemand zich af. "De nieuwe kleur maakt haar veel ouder", vond een ander.

Toch kreeg het meisje ook complimenten op haar nieuwe look. "Luister niet naar alle trollen. Het haar van je dochter is prachtig", zei een fan. "Mensen hebben niets beters te doen dan kritiek uiten op het ouderschap van anderen", luidde een andere reactie.

Jessica, die ook een 6-jarige zoon en dochtertje van een paar maanden heeft, heeft nog niet gereageerd op de kritiek. De zangeres kreeg eerder dit jaar al volgers over zich heen toen ze een foto deelde van haar destijds pasgeboren baby Birdie Mae, die op haar buik lag te slapen. Volgens velen een onveilige slaaphouding. Jessica reageerde hier toen wel op en zei dat haar dochtertje enkel zo was neergelegd voor de foto en altijd op haar rug slaapt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren