logo songteksten.net

Ex Arnold Schwarzenegger slaat tv-aanbiedingen af

(Novum) - Maria Shriver, de ex van Arnold Schwarzenegger, zegt 'nee' tegen de talloze aanbiedingen die ze krijgt om talkshows te presenteren. Zelfs haar goede vriendin Oprah Winfrey kreeg nul op het rekest.

De 55-jarige Shriver is volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ door een groot aantal Amerikaanse televisiestations en kranten benaderd. De journaliste weigert alle baantjes die ze aangeboden krijgt en wil ook haar hart niet luchten op televisie. Ze wil zich volledig richten op haar kinderen.

Als Shriver toch ineens de geest krijgt, kiest ze voor Oprah. De gepensioneerde talkshowkoningin heeft een bijzonder plek in het hart van de bedrogen Shriver. Een paar dagen nadat wereldkundig werd gemaakt dat ze was bedrogen door de voormalige spierbundel stond ze op het podium naast Oprah die afscheid nam van haar publiek.

Schuinsmarcheerder Schwarzenegger en Shriver liggen momenteel in scheiding. De acteur en oud-gouverneur van Californië gaf in mei toe een buitenechtelijk kind te hebben met de huishoudster. Het kapitaal van het powerkoppel is geschat op 276 miljoen dollar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren