logo songteksten.net

Week na dood van haar hond heeft Sophie Turner alweer nieuwe pup

Een week na de aanrijding van hun hond Waldo hebben Sophie Turner en Joe Jonas een nieuwe pup in huis gehaald. Het stel heeft er een golden retriever bij.

De 23-jarige Sophie gaf haar nieuwe pup een bad en een heleboel aandacht in Miami. Daar werd ze bij het zwembad van een villa vergezeld door schoonzus Priyanka Chopra, de vrouw van Nick Jonas. Terwijl de Game of Thrones-actrice zich ontfermde over haar nieuwe viervoeter, speelde Priyanka met de andere hond van het stel: Porky. Die hond komt uit hetzelfde nest als de overleden Waldo.

Waldo werd vorige week in New York doodgereden. De Alaskan klee kai werd uitgelaten door personeel van het pasgetrouwde stel toen het dier schrok van een voorbijganger en de weg op schoot. Kort daarna lieten Sophie en Joe een tatoeage in herinnering van hun trouwe viervoeter zetten.

Sophie en Priyanka waren in Miami om hun mannen te ondersteunen. De nieuwe tournee van de Jonas Brothers gaat daar aanstaande woensdag van start. De drie mannen zijn alvast aan het oefenen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren