logo songteksten.net

Decibel Outdoor nog zeker tien jaar lang te zien in Beekse Bergen

Decibel Outdoor wordt nog zeker de komende tien jaar georganiseerd op het festivalterrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

Het dancefestival ondergaat dit jaar een heuse transformatie. Het festivalterrein is van 16 tot en met 18 augustus voor het eerst drie dagen geopend en de dj's mogen langer doorgaan. "In het verleden maakten we alleen zaterdag gebruik van het festivalterrein, de overige dagen waren er alleen activiteiten op de camping. Dit jaar kunnen we ons drie dagen op het mooiste festivalterrein van Nederland uitleven!", jubelt algemeen directeur Vincent van der Heijden van organisator B2S.

Op vrijdag en zaterdag gaat het evenement door tot 1.00 uur 's nachts, zondag moet de muziek om middernacht uit. "Een van de grootste voordelen is dat we meer uren na zonsondergang hebben waardoor de mogelijkheden op het gebied van show ongekend zijn", aldus Van der Heijden.

Tijdens Decibel Outdoor treden dit jaar onder meer Paul Elstak, Headhunterz en Radical Redemption op. Het festival, waarop alle hardere dancestijlen - van hardstyle tot raw en van hardcore tot freestyle - zijn vertegenwoordigd, wordt sinds 2006 georganiseerd op Beekse Bergen. Vorig jaar trok Decibel Outdoor in 'oude stijl' 55.000 bezoekers uit meer dan 35 landen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren