logo songteksten.net

Komst Star Wars-huizen Kanye West onzeker na klachten van buren

De bouw van de door Star Wars geïnspireerde huizen die Kanye West heeft ontworpen, is in gevaar. Nadat omwonenden hadden geklaagd over geluidsoverlast bleek dat de rapper niet de juiste vergunningen heeft voor de vier gigantische koepels die momenteel in Los Angeles worden gebouwd. Dat meldt TMZ.

Buren hadden last van lawaai dat tot laat in de avond doorging en stapten naar de gemeente. Een ambtenaar bezocht vervolgens de bouwplaats en ontdekte dat er geen vergunningen waren aangevraagd voor de vier woningen. Eerder werd door de leider van het bouwproject gezegd dat het ging om tijdelijke prototypes, maar na inspectie bleek dit toch niet zo te zijn. De rapper en zijn bouwteam hebben nu 45 dagen de tijd om de papieren op orde te krijgen, als dat niet lukt dan moeten de koepels worden afgebroken.

De echtgenoot van Kim Kardashian bedacht de sciencefictionkoepels speciaal voor minderbedeelden en noemde ze 'de huizen van de toekomst'. Als het aan de rapper, een groot Star Wars-fan, ligt worden dergelijke woongemeenschappen overal in de wereld gebouwd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren