logo songteksten.net

Bam Margera naar afkickkliniek na ontmoeting Dr. Phil

Het bezoekje dat voormalig Jackass-ster Bam Margera heeft gebracht aan de bekende Amerikaanse tv-psycholoog Dr. Phil heeft zijn vruchten afgeworpen. Bam sprak drie uur lang met Dr. Phil, die hem er kennelijk van heeft weten te overtuigen naar een afkickkliniek te gaan om aan zijn problemen te werken. Dit meldt TMZ.

Volgens ingewijden zou Bam tijdens zijn sessie met Dr. Phil meerdere malen in tranen zijn uitgebarsten, met name toen zijn vrouw Nikki zich bij hen voegde. Het gesprek liep door haar aanwezigheid volledig uit de hand, wat volgens Bam te wijten is aan haar 'enorme koppigheid'. Ook Bam's moeder April was present en vroeg Dr. Phil of hij wellicht kon achterhalen welke middelen haar zoon tegenwoordig gebruikt.

Na het gesprek zou Bam direct door zijn gegaan naar de afkickkliniek, waar hij tussen de 60 en 90 dagen zal doorbrengen. In januari liet hij zich al eens opnemen in een kliniek, maar daar vertrok hij voordat zijn behandeling was voltooid. Vrienden gaven destijds aan dat ze zich grote zorgen om hem maakten: de Jackass-acteur zou mogelijk weer naar de fles grijpen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren