logo songteksten.net

Billy Ray Cyrus sluit comeback Hannah Montana niet uit

Als het aan Billy Ray Cyrus ligt dan keert de populaire Disney-serie Hannah Montana, waarin zijn dochter Miley Cyrus de hoofdrol speelde, terug. "Ik heb het gevoel dat het wel zou kunnen. Alles is mogelijk", zegt de 57-jarige countryzanger tegen Entertainment Tonight Canada.

"Het is het zeker waard om over na te denken. Mij lijkt het heel erg leuk. Het idee van een soort prequel heeft me ook altijd getrokken", aldus de zanger, die in de serie ook de vader van Hannah speelde. "Als je kijkt naar hoe realistisch Hannah Montana was en waar ze begon als dat 12/13-jarige meisje. Er was een heel leven voor Hannah Montana."

Hoewel de inmiddels 26-jarige Miley het leven van een Disney-ster ver achter zich heeft gelaten, ziet Billy de zangeres nog steeds als zijn "kleine meisje". "Om haar nu te zien doen wat ze doet: het entertainen van mensen en dat ze echt een entertainer is geworden. Ze is dat eigenlijk al haar hele leven."

Hannah Montana, over het dubbelleven van een tiener die een bekende popster is, was van 2006 tot en met 2011 te zien. Van de serie kwam in 2009 ook een film uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren