Relatie Belle Perez sterker na justitieel onderzoek

Door ANP, maandag 12 augustus 2019 07:47, bron: ANP

De relatie van Belle Perez en haar man Wouter is alleen maar sterker geworden in de tijd dat haar echtgenoot verdacht werd van juwelenroof. In De Telegraaf noemt de Vlaamse zangeres dit de ultieme relatietest.

Wouter werd drie jaar geleden opgepakt voor juwelenroof. De juwelier had op verzoek van een vriend in goed vertrouwen een diamant in een ring vervangen door een replica, zonder dat de eigenaar van de ring iets afwist van de juwelenwissel. Terwijl de juwelier vastzat in een politiecel, kwam zijn aanstaande vrouw erachter dat ze zwanger was geraakt. "Dat was inderdaad heel intens", blikt de zangeres terug. "Het is net alsof je hele leven door elkaar geschud wordt, de grond onder je voeten wordt geslagen."

"Maar ik heb altijd de versie van mijn man geloofd", zegt de zangeres. Precies twee jaar geleden kreeg het echtpaar te horen dat de zaak werd geseponeerd. "Ik denk achteraf dat deze hele affaire voor Wouter en mij de ultieme relatietest is geweest. Het had alle kanten op kunnen gaan, maar wij zijn in die tijd dichter naar elkaar toe gegroeid."

In december 2016 beviel Belle van haar zoontje Ellía. Hij heeft hun leven verrijkt, zegt ze. "Dat zal ik hem op zijn achttiende verjaardag zeker nog eens gaan vertellen. Zijn komst heeft de relatie tussen Wouter en mij alleen maar verstevigd."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren