Gordon verlaat vrijdag afkickkliniek

Door ANP, donderdag 15 augustus 2019 20:23, views: 10, bron: ANP

Gordon mag vrijdag de afkickkliniek in Zuid-Afrika verlaten waar hij afgelopen maand afkickte van zijn alcohol- en drugsverslaving. Op Instagram schrijft de entertainer: "Lieve mensen, I did it! Een maand lang in rehab om mijn verslavingen te overwinnen."

Gordon ziet er wel een beetje tegen op om terug te keren naar Nederland, waar de verleidingen groot zijn. "De moeilijkste reis gaat nu nog komen in een maatschappij waar drank en drugs vrijelijk te verkrijgen zijn en waar menigeen (zonder het vaak zelf te weten) niet meer buiten kan."

Openhartig vertelt Gordon aan zijn volgers dat het niet gemakkelijk was. "Wat ben ik mezelf tegen gekomen en ik hoop dat elke traan die ik hier heb gelaten staat voor een glimlach in de toekomst, want dat belooft dan een zeer leuke tweede helft van mijn leven te worden. Ik ga het nog heel moeilijk krijgen maar met de steun van mijn beste vrienden en familie moet het me lukken. Wat heb ik veel geleerd hier, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer. Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven en waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt en eigenlijk zou iedereen eens moeten doen wat ik nu heb gedaan gewoon eens tijd voor jezelf nemen."

Gordon maakte eind juli zelf bekend dat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek. Terugblikkend schrijft hij: "Wekenlang intensieve therapie├źn en gesprekken hebben zijn vruchten afgeworpen, maar ook de mindset naar een andere gezondere levensstijl doen mij meer dan goed. Ik viel als bonus ook nog even 6 kilo af in een maand en mijn Diabetes type II is zo goed als weg! Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel steun heb gekregen uit Nederland, dat heeft me ook zo sterk gemaakt onwijs lief en bedankt! Mijn leven heeft een andere weg gekregen en die kans pak ik met beide handen aan. Het universum leidt me al sinds jaar en dag en ook hier bracht het mij om mezelf weer te hervinden en te herpakken."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren