logo songteksten.net

Shawn en Camila voelen hete adem rapper Snelle

Shawn Mendes en Camila Cabello voeren voor de achtste week op rij de Single Top 100 aan met Señorita. Het koppel, dat tegenwoordig meer dan alleen de opnamestudio deelt, bleef tot dusver de concurrentie ver voor maar voelt inmiddels de achtervolgers naderen.

Snelle is nu de grootste kandidaat om het stokje van Shawn en Camila over te nemen. Hij wint deze week drie plaatsen en stijgt naar nummer twee. De rapper scoort zodoende zijn grootste hit tot nu toe. Tot deze week was dat Scars, zijn eerste hitsingle. Het nummer bereikte in maart de vierde stek.

Nieuw bij de eerste tien is Maan. Zo kan het dus stijgt naar de tiende plaats en is voor de zangeres haar vierde top 10-hit. Het is overigens pas de eerste keer dat dat haar op eigen kracht lukt. Haar eerdere hits In Amsterdam, Blijf bij mij en Hij is van mij scoorde ze met respectievelijk Sevn Alias (nummer 3 in 2017), Ronnie Flex (nummer 1 in 2018) en Kris Kross Amsterdam (nummer 1 in 2019).

Singles Top 10 week 33

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (1) Shawn Mendes & Camila Cabello - Señorita

  2. (5) Snelle - Reünie

  3. (2) Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle - Hoe het danst

  4. (4) Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care

  5. (10) DJ Snake & J Balvin feat. Tyga - Loco Contigo

  6. (3) Lil Nas X (feat. Billy Ray Cyrus) - Old Town Road

  7. (7) Henkie T feat. Jonna Fraser - Domdoen

  8. (6) Meduza feat. Goodboys - Piece Of Your Heart

  9. (11) Ed Sheeran feat. Khalid - Beautiful People

  10. (14) Maan - Zo kan het dus ook

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren