logo songteksten.net

Beyoncé hijst zich in trouwjurk voor nieuwe video

(Novum) - Officiële foto's van het huwelijk van Beyoncé zijn nooit opgedoken, maar in haar nieuwe video is de 29-jarige zangeres toch te zien als bruid. Voor de clip bij Best Thing I Never Had heeft Beyoncé zich in een trouwjapon gehesen. Het filmpje verscheen donderdag online.

De video begint met Beyoncé in pikante lingerie, terwijl ze zich voorbereidt op haar bruiloft. Vervolgens is de zangeres te zien in een enorme witte bruidsjurk met gouden accenten en een sluier.

Best Thing I Never Had is de derde single van Beyoncés nieuwste plaat 4. De singles Run the World (Girls) en 1+1 gingen de ballad voor. De zangeres schreef het nummer, waarin een ex Beyoncé vertelt dat zij het beste is wat hem ooit is overkomen, met Babyface.

Beyoncé beloofde begin april 2008 eeuwige trouw aan rapper Jay-Z. De twee trouwden in het diepste geheim. Pas maanden na de bruiloft maakten de artiesten bekend dat ze man en vrouw waren.

Beyoncé beloofde begin april 2008 eeuwige trouw aan rapper Jay-Z. De twee trouwden in het diepste geheim, pas maanden na de bruiloft maakten de artiesten bekend dat ze man en vrouw waren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren