logo songteksten.net

'Arnold Schwarzenegger hoeft niet te verhuizen'

(Novum) - Arnold Schwarzenegger hoeft zijn koffers niet te pakken. De acteur en ex-politicus ligt momenteel in scheiding met zijn echtgenote Maria Shriver en de twee zijn begonnen met het verdelen van hun bezittingen. Hij mag de villa in het Californische Brentwood in ieder geval houden, schrijft entertainmentsite TMZ.

Schwarzenegger en Shriver hebben ieder recht op de helft van hun gezamenlijke bezittingen en fortuin. Het vermogen van de twee wordt geschat op vierhonderd miljoen dollar. "Ze bevinden zich in de beginfase van het proces", zegt een goed ingevoerde bron over de verdeling van de goederen.

Shriver pakte begin mei haar koffers, nadat Schwarzenegger bekend had dat hij een buitenechtelijk kind had. Ze zou inmiddels haar zinnen hebben gezet op een villa ter waarde van tien miljoen dollar. Die ligt niet ver van haar oude huis, zodat de kinderen niet ver hoeven te reizen.

Schwarzenegger en Shriver waren 25 jaar met elkaar getrouwd. Ze hebben samen vier kinderen, die tussen de 13 en 21 jaar oud zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren