logo songteksten.net

Winston Gerschtanowitz gaat lesgeven

(Novum) - Winston Gerschtanowitz staat vanaf september voor de klas. De presentator wordt gastdocent aan de Fontys Academy for Creative Industries, maakt de Tilburgse onderwijsinstelling vrijdag bekend.

Gerschtanowitz gaat zijn ervaringen in de mediawereld delen met de studenten. De 34-jarige presentator is door Fontys gevraagd vanwege zijn ondernemerschap en veelzijdige carrière. Gerschtanowitz is niet alleen presentator van RTL Boulevard maar ontwikkelt ook tv-formats en is mede-eigenaar van een reclamebureau.

De presentator is niet de eerste BN'er die voor de Fontys Academy for Creative Industries aan de slag gaat. Harry de Winter, Eddy Zoëy, Giel Beelen, Chris Zegers en Angela Groothuizen gingen hem voor.

Of Gerschtanowitz al bezig is met de inhoud van zijn colleges, valt te betwijfelen. De presentator is waarschijnlijk meer bezig met zijn trouwdag, zaterdag. Dan belooft hij eeuwige trouw aan presentatrice Renate Verbaan. De twee zijn al jaren samen en hebben al twee zoons. Vanwege Renates tweede zwangerschap werd de bruiloft vorig jaar uitgesteld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren