logo songteksten.net

Millie Bobby Brown start beautymerk voor tieners

Het nieuwe beautymerk van Millie Bobby Brown is de liefde van haar leven. Dat laat de 15-jarige actrice dinsdag weten op Instagram, waar ze de komst van de verzorgingslijn bekendmaakte.

Het merk gaat Florence by Mills heten, een combinatie van haar eigen bijnaam en de naam van de overgrootmoeder van de Stranger Things-ster. De producten zijn speciaal gemaakt voor tieners zoals Millie zelf. "Ik zit al geregeld in een make-upstoel sinds mijn tiende of elfde en ik heb daardoor al zoveel verschillende producten geprobeerd", legt de actrice uit aan Women's Wear Daily. "Er was nog een gat in de markt voor jonge mensen. Ik heb nooit iets gevonden dat ik graag op mijn gezicht smeerde, dat goed voelde. Elke keer als ik mijn make-up verwijderde was er weer een puist."

De nieuwe lijn is volgens de actrice vegan en diervriendelijk gemaakt. Millie werkte twee jaar aan de producten. "Ik kan niet eens uitleggen hoeveel ik hiervan hou en hoe moeilijk én leuk het was om dit te creëren. Twee jaar is erg lang om iets geheim te houden, maar nu kan ik het nieuws eindelijk delen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren