Teruggekeerde Jasmine Sendar dolblij met nieuwe rol

Door ANP, woensdag 21 augustus 2019 08:04, views: 12, bron: ANP

Jasmine Sendar is terug van weggeweest. De voormalig Goudkust- en Onderweg naar morgen-actrice speelt de hoofdrol in dramaserie Grenslanders. Maar tussen haar laatste rol in soapserie Malaika, in 2013, en Grenslanders, had Jasmine het niet altijd even makkelijk.

"Ik keek geen tv meer, daar werd ik alleen maar depressief van", vertelt ze in De Telegraaf. "Het was niet dat ik het de ander niet gunde, maar ik begreep het gewoon niet", zegt ze over haar afwezigheid op tv. Toen de 41-jarige Jasmine uiteindelijk hoorde dat ze rol in Grenslanders kreeg, was ze dan ook dolblij. "Sorry, maar ik moet heel even gillen", zei ze nadat ze werd gebeld.

In de periode dat ze geen acteerklussen had, was het voor Jasmine lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze had allerlei banen, van administratief werk in de zorg tot rolletjes in commercials. "Maar die waren alleen in Amerika te zien", zegt ze over het reclamewerk. "Dat was wel bizar: kreeg ik filmpjes van vriendinnen die midden op Times Square stonden en mij voorbij zagen komen in een Coca Cola-spot."

Grensregio

Nu is Jasmine dus weer terug op tv. Grenslanders, van AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT, speelt zich af in de grensstreek van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. Jasmine speelt de rol van rechercheur Tara, die vanuit Rotterdam terechtkomt in een rustigere regio. "In Rotterdam was ze gewend: niet lullen maar poetsen. In dit grensgebied ligt het tempo een stuk lager."

Grenslanders is vanaf zondag te zien op NPO 3.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren