logo songteksten.net

Wendy: Flirty Dancing staat voor vernieuwd SBS6

Flirty Dancing staat volgens Wendy van Dijk synoniem voor de nieuwe uitstraling van SBS6. De presentatrice is vanaf 8 september te zien met het programma, waarin singles elkaar ontmoeten op de dansvloer. Het programma "staat dicht bij de mensen, het is spannend, want je wilt toch weten of ze een connectie hebben, positief en feelgood", zegt Van Dijk erover tegen het AD.

Het concept van Flirty Dancing: de singles worden gematcht, leren een dans en ontmoeten elkaar pas voor het eerst op de dansvloer. "Dan kijken ze elkaar voor het eerst in de ogen", zegt Wendy. "Ze weten niets van elkaar, niet eens hoe ze heten, en hebben niet met elkaar gepraat. Na deze date krijgen ze de vraag: willen jullie verder om kennis te maken?"

Het dans- en dateprogramma is een van de nieuwe projecten van de 48-jarige Wendy, die verder te zien is in Dance Dance Dance, Superkids en een nieuwe reeks van Hart in Aktie. En dat allemaal bij SBS6, waar Wendy is teruggekeerd. "Ik voel geen druk, maar vind wel dat ik mezelf weer moet bewijzen. Bij RTL was ik in een bepaald stramien gekomen", zegt ze. "Er is dan weinig ruimte voor nieuwe dingen."

Bij SBS6 is die ruimte er nu, al is er natuurlijk het risico dat het misgaat. "Met deze overstap daag ik mezelf weer uit. En ja, het is ook spannend", geeft Wendy toe. "We weten allemaal dat programma's ook minder kunnen scoren. Je loopt een risico, maar het geeft me energie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren