Demi Lovato doet mee aan Eurovisie-film

Door ANP, woensdag 21 augustus 2019 09:09, views: 8, bron: ANP

Demi Lovato is de nieuwste toevoeging aan de cast van Eurovision, de Netflix-film over het Eurovisiesongfestival. De 27-jarige zangeres speelt Katiana, een van de beste zangeressen van 'haar' land, IJsland. Dat meldt Deadline.

Het nieuws werd woensdag bekendgemaakt, één dag na Demi's verjaardag. Will Ferrell feliciteert de Amerikaanse in een filmpje van Netflix op Twitter. De acteur en komiek, een van de hoofdrolspelers en schrijvers van de film, heeft een taart voor Demi gebakken. In het ene shot zit Ferrell met de taart, in het volgende shot is Demi zelf te zien, met de taart in haar hand. Naast haar staat een filmklapper met "Eurovision" erop.

De cast van Eurovision krijgt steeds meer vorm. Dinsdag werd bekend dat Beauty and the Beast-acteur Dan Stevens de Russische songfestivalkandidaat speelt. Hij is daarmee te zien naast hoofdrolspelers Will Ferrell en Rachel McAdams, die twee IJslandse muzikanten spelen. Pierce Brosnan gaat de rol vertolken van Erick Erickssong, de vader van Lars en tevens 'knapste man van IJsland'.

De opnames van Eurovision zijn momenteel bezig in Groot-Brittannië en IJsland.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten