Ben Affleck een jaar alcoholvrij

Door ANP, vrijdag 23 augustus 2019 04:26, views: 9, bron: ANP

Fijn nieuws voor Ben Affleck en zijn dierbaren. De acteur is inmiddels al 365 dagen alcoholvrij en volgens vrienden van hem 'gaat het heel erg goed met hem'. Affleck werd een jaar geleden naar een afkickkliniek gebracht door zijn ex-vrouw Jennifer Garner om te werken aan zijn alcoholverslaving. Dat heeft hij op positieve wijze weten door te zetten nadat hij de kliniek na 40 dagen verliet. Dit meldt People.

"Ben bevindt zich in een goede fase van zijn leven, zowel privé als op zakelijk gebied. Hij is vastberaden om de beste vader en vriend te zijn die er is en daar doet hij alles voor," aldus een bron.

Naast hard blijven werken aan zijn persoonlijke herstel, is hij ook zeer betrokken bij zijn familie en vrienden. Met name Jennifer en de kinderen kunnen nu altijd op hem rekenen, wat voorheen weleens anders was. "Ben en Jen doen het super als ouders, ondanks het feit dat ze niet meer samen zijn. Ze hebben net een geweldige zomer als familie doorgebracht en hebben een hele bijzondere band samen. Jennifer heeft Ben altijd gesteund en hij vertrouwt haar volledig. Hij heeft eindelijk de balans gevonden tussen zijn huiselijke leven en zijn werk."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren