Mysteryland maakt zich op voor 26e editie

Door ANP, vrijdag 23 augustus 2019 07:08, views: 8, bron: ANP

Danceliefhebbers van over de hele wereld komen dit weekeinde weer volledig aan hun trekken op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer voor Mysteryland. Daar beleeft het oudste en grootste muziekfestival van Nederland alweer zijn 26e editie.

Kampeerders kunnen vrijdagochtend alvast beginnen met feesten. De officieuze eerste festivaldag wordt hier gevierd met een twaalf uur durende pre-party. Zo is Oliver Heldens gastheer van podium de Zoo met zijn label Heldeep.

Ook op zaterdag en zondag zijn er feestjes exclusief voor de campinggasten. Daarnaast zijn er op de camping onder meer een tattooshop, een stylingcorner, massagetafels en een mini-bioscoop te vinden.

Feest

Het officiƫle feest barst zaterdag los op de eerste echte festivaldag. Op deze uitverkochte dag staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens en Sam Feldt op het affiche.

Voor zondag zijn er nog wel kaarten beschikbaar. Die dag wordt afgesloten door Martin Garrix. Mysteryland is het enige Nederlandse festival waar de dj dit jaar te zien is. Ook Nicky Romero, Headhunterz en Diplo maken op zondag hun opwachting.

In totaal beklimmen meer dan driehonderd artiesten de zestien verschillende podia.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren