Lone van Roosendaal geeft weinig om roem

Door ANP, zaterdag 24 augustus 2019 13:08, views: 11, bron: ANP

GTST-actrice Lone van Roosendaal heeft weinig op met beroemdheid. "Ik vind het nog steeds moeilijk om voor te stellen dat je aan iemand een handtekening vraagt. Wat moet je ermee?", vraagt Lone zich af in De Telegraaf.

"Vroeger had je van die musicalfans die elke keer weer na een voorstelling met me op de foto wilden. Dan dacht ik: we zijn toch al eens samen vereeuwigd? Aan de andere kant: anderen geven hun geld uit aan blowen, dus ik ben blij dat deze mensen voor een theaterkaartje kiezen. Gelukkig word ik niet veel herkend, daar kan ik niet zo goed mee omgaan. Ik doe vriendelijk, hoor. Maar fans zetten je op een voetstuk. Alsof ik beter of belangrijker ben dan zij. Daar word ik ongemakkelijk van."

Kijkers van Expeditie Robinson leerden Lone kennen zonder make-up. "Uiteraard was het slikken om mezelf zo terug te zien", blikt Lone terug. "Maar ik behoor niet tot de groep die zich altijd uitgebreid opmaakt voordat ze de deur uitgaat en voor elke outfit een ander tasje heeft. Dan zit ik liever een uur te niksen op de bank. Op een feestje als de Beau Monde Awards voel ik me een Alice in Wonderland. Ik heb geen idee van merken. Toon me een leuk shirtje van de Wibra en je kunt me zo laten geloven dat het Gucci is. Aan shoppen heb ik een teringhekel. Een beetje slenteren door de stad is prima, maar stuur me niet met een missie op pad."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren