logo songteksten.net

Constanza wil weer gezin vormen met kinderen

(Novum) - Constanza Breukhoven en haar vriend Mohammed willen zo snel mogelijk weer een gezin vormen met hun twee kinderen. De adoptiedochter van Hans en Connie, die vrijdag werd veroordeeld voor een kluiskraak bij haar vader, vindt dat een moeder haar eigen kinderen moet opvoeden.

Soraiya en Semmy staan op dit moment onder toezicht van Bureau Jeugdzorg en verblijven bij Connie. "Dat Connie voor onze kinderen heeft gezorgd toen wij in detentie zaten is prachtig, maar nu zijn we weer vrij", vertelt Mohammed aan De Telegraaf. "Dan horen Soraiya en Semmy weer bij hun vader en moeder te zijn. Dat willen de kinderen zelf ook."

Alle partijen hebben afgesproken dat de peuters tot uiterlijk 1 november bij Connie blijven. Daarna wordt een nieuwe beslissing genomen. "Als wij voor die tijd onze zaakjes op orde hebben, kunnen we direct een verzoek indienen om de kinderen weer bij ons te krijgen", legt Constanza uit. "Het is niet zo dat de kinderen ons zijn afgepakt omdat we ze verwaarloosd zouden hebben."

Mohammed, die ook betrokken zou zijn geweest bij de kluiskraak, zegt al bezig te zijn met werk en woonruimte. "Dat komt echt allemaal heel snel rond. Voor het nieuwe schooljaar begint, willen we weer een gelukkig gezinnetje zijn. Net als in de jaren voor de zaak van de kluisroof."

Constanza Breukhoven werd vrijdag veroordeeld tot 38 dagen cel, die ze al heeft uitgezeten in voorarrest, en 240 uur werkstraf. Daarnaast moet ze een schadevergoeding van 61 duizend euro betalen. Ze gaat in hoger beroep. Tegen Mohammed is nog geen uitspraak gedaan. Zijn broer is net als Constanza veroordeeld tot een celstraf die gelijk staat aan zijn voorarrest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren