logo songteksten.net

Yannick Jozefzoon te zien in serie Baantjer

Yannick Jozefzoon gaat een rol spelen in de nieuwe versie van de serie Baantjer, die vanaf begin januari op Videoland en later op RTL te zien is. De acteur speelt de rol van Andy Ruiter, de nieuwe partner van rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra).

De serie volgt op de speelfilm Baantjer Het Begin die eerder dit jaar in de bioscopen te zien was. De nieuwe film en reeks tonen hoe de jonge rechercheur De Cock, ooit ontsproten aan het brein van schrijver Appie Baantjer, zich begin jaren tachtig staande houdt in de strijd tegen de ruige Amsterdamse onderwereld.

In de film was Tygo Gernandt te zien als de vorige partner van De Cock, maar deze keert in de serie niet terug. Andere acteurs die in de film te zien waren, zoals Robert de Hoog, Lisa Smit, Ruben van der Meer en Loes Luca, keren wel terug. De film trok zo'n 150.000 mensen naar de bioscopen.

De serie is vanaf 5 januari in zijn geheel te zien bij Videoland en wekelijks bij RTL 4. Yannick Jozefzoon studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en was eerder onder meer te zien in de speelfilm All you need is love. Ook kreeg hij een Gouden Kalf-nominatie voor zijn rol in de tv-film Tom Adelaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren