logo songteksten.net

Shanna Breukhoven teleurgesteld in straf Constanza

(Novum) - Shanna Breukhoven vindt de straf die Constanza vrijdag kreeg opgelegd te laag en is 'helemaal klaar' met haar zus. Haar broer Marvin legt zich neer bij de celstraf van 38 dagen, die Constanza al heeft uitgezeten in voorarrest.

"Wat overblijft is 240 uur werkstraf en dat vind ik veel te laag", vertelt Shanna in De Telegraaf. "Maar als ze vijf jaar had gekregen, was ik ook die mening toegedaan. De emotionele schade die Constanza heeft aangericht, is onherstelbaar. Het enige dat ik er nog over wil zeggen, is dat ik de hele situatie vooral verschrikkelijk vind voor mijn ouders."

Broer Marvin zegt zich neer te leggen bij de straf. "Ik begrijp dat een rechtbank moet uigaan van feiten. Emotie is een grijs gebied als het gaat om rechtspraak, want hoe moet je dat meten? Maar als je me vraagt of ik deze veroordeling op vind wegen tegen het vertrouwen dat Constanza heeft geschaad, zeg ik beslist: nee."

Marvin denkt dat zijn familie tijd nodig heeft om het vonnis te verwerken. "En daarna kunnen we ons gaan beraden over de stappen die kunnen worden gezet. Ik vind het gevoelsmatig wel heel heftig dat mijn zus bij deze zaak is betrokken en dat ze nu veroordeeld is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren