logo songteksten.net

Patty Brard trots op 'haar' SBS6 na mooie kijkcijfers

Voor SBS6 was het dinsdagochtend vast reden voor een feestje toen de kijkcijfers van maandag werden onthuld. De zender scoorde flink met de terugkeer van Man bijt hond en Lingo en ook Chateau Meiland was wederom een hit. Patty Brard, die eerder dit jaar voor vier jaar tekende bij Talpa, is dan ook erg blij.

Op Instagram deelde de presentatrice de top 25 met best bekeken programma's van Stichting KijkOnderzoek, waar de zender meerdere keren in staat. "Zo trots op team @sbs6nl", schrijft Patty. Ook voor sceptici heeft de presentatrice een woordje klaar. "Iemand verder nog wat te zeuren?", aldus Patty, die haar post afsluit met de jubelende hashtags #theonlywayisup #blijwakkerworden #goedekeuzes.

De comeback van Man bijt hond trok maandagavond 611.000 mensen. Voor de terugkeer van Lingo, dat aansluitend werd uitgezonden, zaten nog meer mensen voor de buis gekluisterd. Het spelprogramma, dat na een afwezigheid van vijf jaar terug op de buis is, boeide 802.000 mensen. Chateau Meiland tikte zelfs de 970.000 kijkers aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren